Nyt keramikværksted i Byens Hus

Har du erfaring med keramik kan du nu blive en del af Byens Hus’s nye keramikværksted, som åbner i september 2023.

Efter længere tids planlægning og klargøring, kan vi i Byens Hus i samarbejde med foreningen; Keramik i Byens Hus nu endelig byde velkommen til et helt nyt keramikværksted i stueetagen i Byens Hus.

Vi er super glade for nu endelig at kunne tage keramikværkstedet i brug, og det er især takket være det lange hårde træk og fantastiske arbejde udført af de tre kvinder Dorthe Maria Scheutz (Formand i Foreningen Keramik i Byens Hus), Charlotte Hjerl Fenger (Kasserer i Foreningen Keramik i Byens Hus og bestyrelsesmedlem i Foreningen Byens Hus) og ikke mindst Tine Pedersen (Næstformand i Foreningen Keramik i Byens Hus), der har gjort et kæmpe arbejde for at designe værkstedet.

Værkstedet er delvist finansieret af Real Dania og deres kampagne; Underværker, der støtter op om lokale ildsjæles projektdrømme for nye rammer for fællesskaber. Takket være støtten har vi nu et meget fint lokale med et fuldt fungerende værksted og hele tre keramikovne.

Praktisk information

Keramikværkstedet

Kontingent

  • 2023: kr. 750,- *

  • 2024: kr. 1.000,- *

* Medlemmerne betaler selv for stentøjsler.

Åbningstider

  • Mandag: 18.00-22.00

  • Tirsdag: 14.00-18.00

  • Torsdag: 10.00-14.00

Bliv en del af keramikværkstedet

For at blive en del af keramikværkstedet skal du skrive en e-mail til keramik@byenshusgentofte.dk

Skriv gerne lidt om dig selv og din erfaring med keramik.

Der er få pladser i keramikværkstedet og holdet sammensættes ud fra en vision om at skabe et mangfoldigt fællesskab. Du er derfor først tilmeldt, når du har fået en tilkendegivelse af, at du har fået en plads på holdet.

Forrige
Forrige

Byt til nyt i Byens Hus

Næste
Næste

International Gadeteater Festival gæster Byens Hus igen