Byt til nyt i Byens Hus

Fylder sidste års fejlkøb i skabet? Kommer du aldrig til at bruge dit Star Wars-kostume eller de højtaljede jeans igen? Byens Hus har nu fået et byttestativ, hvor du kan forære tøj, ting og sager til andre og overtage de ting, som de ikke længere har brug for.

Sådan kommer byttestativet i Byens Hus til at se ud.

Byens Hus går ind for fællesskab og bæredygtighed og udover initiativer som bl.a. Repair Café og syværksted, så får kulturhuset nu også et tøjbyttestativ. Stativet finder du på første sal på trappereposen ved Frivillighedscentrets administration.

Alt på byttestativet er gratis. Giv, hvad du har, og tag, hvad du kan bruge. Du må gerne tage noget fra stativet uden at donere noget selv. Og du må også gerne donere ting, uden at tage noget andet med hjem.

Giv feedback og få selv et stativ ud i din forening

Stativet er udviklet af Affald og Genbrug i Gentofte Kommune og bygget på JAC, Job-, Aktivitets- og Kompetencecenterets beskyttede værksted. Det er det første byttestativ, der bliver sat op i Gentofte, men det er tanken, at flere stativer skal opstilles forskellige steder i Gentofte, hvor det giver mening at bytte tøj, ting og sager.

På sigt kan det også blive muligt for boligforeninger, institutioner og sportsklubber at låne et stativ og i en periode prøve kræfter med at lade tøj, ting og sager cirkulere imellem sig.

Affald og Genbrug vil gerne evaluere på stativet og tager derfor med kyshånd imod gode ideer til forbedringer.

Tag fat i, Marie-Louise Rosengaard via mail: maro@gentofte.dk, hvis du har feedback til byttestativet, eller hvis du kender et sted i kommunen, hvor det ville være oplagt at have et stativ stående.

Forrige
Forrige

Mød os i Agoraen

Næste
Næste

Nyt keramikværksted i Byens Hus